fbpx

Bliža se čarobni advent: izkoristite našo zlato ponudbo

Konec meseca se prične čarobni advent, ki je še posebej pravljičen v Ukancu ob Bohinjskem jezeru. ALPIK Chalets – Bohinj vas vabi, da si privoščite vikend oddih, poln novih doživetij in zimske idile. Z Zlatorogovo dobrodošlico vas alpske hiške popeljejo v čaroben svet, kjer lahko vdihnete svež zrak in skočite v pravljico kot pravi Zlatorog.

Bohinjsko jezero – raj za oči in dušo

Oglejte si lepote Bohinjskega jezera in se prepustite čarobnosti okolice. Poiščite sledi Zlatoroga in drugih pravljičnih junakov ter doživite, kako se pravljice prelivajo v resničnost v Deželi Zlatoroga. Ukanc je popoln kraj za ustvarjanje nepozabnih spominov in praznovanje adventnega časa.

Čarobni advent v Deželi Zlatoroga

Advent v ALPIK Chalets prinaša prav posebno vzdušje. S prepletom pravljičnih doživetij in zimskih radosti je to idealna priložnost za ustvarjanje nepozabnih trenutkov s svojo družino. Z ljubeznijo obdani trenutki v Ukancu bodo napolnili vaše srce s toplino prazničnega duha.

Vsako soboto doživi pristen čar, ki ga prinaša advent na lokalni zimski tržnici v Bohinjski Bistrici. Odkrijte unikatne izdelke, okusite tradicionalne dobrote in se prepustite prazničnemu vzdušju, ki bo napolnilo vaše srce s toplino in radostjo.

Sprostitev in razvajanje v Vodnem parku Bohinj

Pred mrazom pobegnite v Vodni park Bohinj, kjer vas čaka oaza sprostitve. Otroci se lahko prepustijo igrivosti in razposajenosti v vodnem parku, medtem ko se vi razvajate in popolnoma sprostite. Uživajte v prijetnem ambientu, kjer boste pozabili na zimske temperature.

Družinski team-building in zimski oddih v Deželi Zlatoroga

Pričarajte si nepozaben zaključek leta z družinskim team-buildingom in zimskim oddihom v Deželi Zlatoroga. Vsak trenutek bo napolnjen s pravljičnim vzdušjem, ki ga boste delil s svojimi najdražjimi. Pridite za advent in doživite pravljico, ki te čaka v Bohinju.

Ponudba adventnih vikendov v ALPIK Chalets – Bohinj

Doživite pravljični advent v ALPIK Chalets ob Bohinjskem jezeru. Paket vključuje udobno nočitev v idiličnih hiškah, kjer vas pričakuje Zlatorogova dobrodošlica in razkošen Bohinjski zajtrk (izbirno). Na voljo je tudi brezplačno parkirišče, hiter WiFi ter 100% "self check-in" možnost, ki vam omogoča enostavno rezervacijo in prijeten prihod.

Adventni vikendi na voljo v decembru

Izberite svoj termin med štirimi razburljivimi adventnimi vikendi: 1.12. – 3.12., 08.12. – 10.12., 15.12. – 17.12., 22.12. – 24.12. Pridružite se nam in ustvarite nepozabne spomine v pravljičnem okolju Bohinja.

Enostavna rezervacija

Rezervacija enote je hitra in preprosta. V nekaj kratkih korakih si zagotovite svoj prostor za uživanje v adventnem vzdušju. Za dodatne informacije ali pomoč pri rezervaciji nas kontaktirajte preko e-maila. Veselimo se vašega obiska in skupnega doživetja čarobnega adventa.

Najboljši apartmaji v Bohinju za vaše počitnice

Naši apartmaji so popolnoma odmaknjeni v neokrnjeni naravi, v neposredni bližini idiličnega Bohinjskega jezera. Bohinj je priljubljena destinacija zaradi svojih naravnih lepot, prijaznih domačinov in bogate ponudbe storitev. Privat apartmaji v Bohinju so idealna izbira za raznolik dopust, primeren tako za pare, družine kot tudi starejše osebe.

Sanjska lokacija za vaše počitnice

Apartmaji v Bohinju vam omogočajo, da doživite naravno lepoto kraja, ki je dovolj daleč stran od mestnega vrveža, a hkrati dovolj blizu vseh potrebnih storitev. Privatnost in udobje sta zagotovljena, medtem ko ste še vedno v dosegu vseh zanimivosti. Ukanc je kraj, kjer boste začutili svež gorski zrak, raziskovali raznolike poti in odkrivali skrite kotičke naših prelepih krajev.

Privatnost in Udobnost za Vse Generacije

Naši apartmaji v Bohinju so primerni za vse generacije. Mladi pari, družine in starejši bodo uživali v udobju in miru tega kraja. Izberite naše apartmaje za nepozaben oddih, kjer se lahko prepustite naravi in sprostitvi.

Pridružite se nam v čarobnem adventu in doživite pravljično vzdušje ob Bohinjskem jezeru v ALPIK Chalets. Nepozabni trenutki v idiličnih hiškah, Zlatorogova dobrodošlica in razkošen zajtrk ustvarjajo popolno zimsko kuliso. Z adventnimi vikendi v decembru imate priložnost, da pobegnete od mestnega vrveža, se sprostite v Vodnem parku Bohinj in odkrijete lepote Bohinjskega jezera.

Oceni vsebino
Kontaktiraj nas na WhatsApp