fbpx

Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj; prenočišča v Bohinju, ki vas bodo navdušila

Odločitev za oddih v objemu narave je vse pogostejša izbira prebivalcev velikih, vrveža polnih mestnih središč. Daleč stran od hitrega vsakdana lahko namreč ponovno zadihajo s polnimi pljuči in najdejo svoj dolgo nazaj izgubljeni notranji mir. Zagotovo ena bolj priljubljenih destinacij pri nas je obljudena Dežela Zlatoroga. Tu vas, poleg vseh prekrasnih naravnih lepot, čakajo vrhunske Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj.

Ta vrhunska prenočišča v Bohinju vam, poleg pristnega stika z naravo, nudijo karseda udobno bivanje. Naše polno opremljene apartmajske hiške vam bodo pričarale pravo alpsko doživetje, ki se ga boste še dolgo spominjali. Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj namreč slovijo po svojem nadstandardu, ki ga ponujamo vsem, ki si želijo izkusiti vse naravne čare Dežele Zlatoroga. Zahvaljujoč vsej moderni opremi, ki jo naša prenočišča v Bohinju ponujajo, pa se boste počutili kot doma – prijetno, varno in udobno.

Luksuz v neokrnjeni naravi

Prenočišča v Bohinju, ki jih nudijo Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj, se nahajajo v nekoliko odmaknjeni vasici Ukanc, ki spada pod zaščito Triglavskega narodnega parka. Tako smo pri svojem delu zavezani odgovornemu ravnanju z okoljem – kar pa ni le naša obveza, ampak tudi cilj. Zato smo si tudi zadali pomemben, s strani Evropske unije podprt projekt Energetske sanacije dveh turističnih objektov ALPIK. Naša prenočišča v Bohinju tako strogo sledijo vsem ekološkim in energetsko varčnim standardom, s pomočjo katerih si prizadevamo k ohranjanju okolja.

Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj pa se seveda skladajo tudi s tradicionalno podobo Dežele Zlatoroga. Prenočišča Bohinj so tako pristnega alpskega videza, zgrajena iz spoštovanega lesa in mogočnega kamenja. Pa vendar je čisto vsaka apartmajska hiška opremljena z različnimi sodobnimi tehnološkimi rešitvami, ki vam omogočajo kar najbolj kakovostno preživljanje vašega oddiha v našem malem raju na Zemlji.

Z le nekaj kliki do sanjskega dopusta

Pri podjetju ALPIK se po svojih najboljših močeh trudimo, da svojim gostom pričaramo kar najbolj čarobno izkušnjo bivanja. Zato naša skrbno opremljena prenočišča v Bohinju (Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj) niso edina, v katera vlagamo kar največ svojega časa in truda.

Veliko nam pomeni tudi iskanje najbolj optimalnih rešitev, zaradi katerih naše stranke kar najhitreje pridejo v stik z nami in rezervirajo svojo sanjsko apartmajsko hišico. To je tudi glavni razlog, da smo se vključili v pomemben projekt E-poslovanje 2019-2022 – digitalizacija podjetja ALPIK.

Naša prizadevanja so že obrodila sadove, saj se vedno več miru in pozitivne energije željnih gostov odloči prav za naše Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj. Po besedah zadovoljnih strank gre za zares najboljša prenočišča v Bohinju.

Alpska eleganca ob vznožju gora

Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj je nastanitev, ki jo sestavlja sedem idiličnih alpskih hišk ob vznožju mogočnih gora Julijskih Alp in dve prekrasni gorski koči. Konceptu zunanjega tradicionalnega izgleda sledi tudi oprema v notranjosti – odločili smo se za kakovostno in estetsko dovršeno pohištvo iz lesa.

Navkljub upoštevanju alpske tradicije pa smo stopili v korak s časom. Vse naše hiške so zato opremljene z vsemi za udobno bivanje potrebnimi tehnološkimi rešitvami – centralno ogrevanje (talno ali radiatorsko), kuhinja z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati, dnevni prostor z moderno televizijo in hitrim brezžičnim internetom ter polno opremljena kopalnica. Ob hladnih zimskih večerih se boste lahko pogreli ob domačnem kaminu, tople poletne noči pa preživljali na balkonu ali prostorni terasi.

Če bi tudi vi želeli izkusiti luksuz v samem objemu prostrane narave, potem vas široko odprtih vrat pričakujemo v elegantnih Apartmajskih hiškah ALPIK – Bohinj. Odpravite se po poteh obljudene Dežele Zlatoroga in odkrijte vse najbolj skrite kotičke, ki jih nudi ta gorski biser. Po napornem dnevu, preživetem v naravi, pa si boste lahko zasluženo odpočili v eni od naših apartmajskih hišk – ob ogledu vam ljubega filma, okusni večerji ali kozarcu aromatičnega vina. Vaša duša bo pomirjena, srce pa polno – ljubezni in nepozabnih doživetij.

5/5 - (2)
Kontaktiraj nas na WhatsApp