fbpx

Izvirna ideja za materinski dan: oddih za ženske v Bohinju

Marec je mesec, ko se ne praznuje samo enega, ampak kar dva praznika za nežnejši spol. V začetku meseca je to dan žena, proti koncu marca pa še materinski dan. Vsaka ideja za materinski dan in dan žena pride prav, saj naj bi bila ta dneva nekaj posebnega in nepozabnega. Klasična darila v obliki cvetja in čokolade so seveda vedno dobrodošla, če želite letos nekaj prav posebnega, pa lahko svojo mamo, ženo oziroma izvoljenko razveselite s krajšim oddihom v Bohinju – v samem osrčju narave. Tak izlet je lahko vaša nova tradicija ali pa nepozaben spomin, ki se ga boste spominjali še mnogo let.

Izvirna ideja za materinski dan

Materinski dan je praznik, ki je namenjen vsem materam in vsak jih želi na ta dan razveseliti z neko malenkostjo. Tako jim tudi navzven pokažemo, kako hvaležni smo zanje. Na spletu lahko najdete ogromno idej za darila, lahko pa to leto popestrite praznik in svojim materam, ženam ter puncam podarite kratke počitnice.

Kratek oddih v Bohinju je odlična ideja za materinski dan, seveda pa tudi za dan žena. Takega darila se ne bo branila nobena ženska in zagotovo bodo zelo hvaležne za možnost, da lahko nekaj dni preživijo v miru sredi narave. Za najboljšo izkušnjo lahko teh nekaj dni preživijo v Apartmajskih hiškah ALPIK, ki s svojim alpskim slogom spominjajo na hišice iz pravljic.

Bohinj nikoli ne razočara

Bohinj je destinacija, ki je izjemno priljubljena pri ljudeh vseh starosti. Če je ideja za materinski dan ali pa za dan žena podariti kratek oddih v Bohinju, se je pred odhodom dobro pozanimati tudi, kaj se lahko v marcu tam počne.

Glede na želje je možnosti za različne aktivnosti veliko. Rekli bi lahko, da je sprehod okrog Bohinjskega jezera, ki velja za največjo znamenitost Bohinja, nekaj, kar je obvezno za vsakega obiskovalca Bohinja. Ta vam da tisti prvi in pravi občutek lepote narave, ki jo nudi Bohinj.

V Bohinju lahko preživljate različne vrste oddiha

Vsi, ki so obiskali Bohinj se strinjajo, da je pohod okoli Bohinjskega jezera eno, pogled nanj z višine pa nekaj popolnoma drugega. Povzpnete se torej na bližnje vrhove, kot so Peč, Rudnica ali Vogar, s katerih lahko občudujete tako Bohinjsko jezero kot ostale vrhove in lepote celotne doline. Tam vam lepi razgledi zagotovo ne uidejo.

Za ljubiteljice zimskih športov je dobra ideja za materinski dan tudi dodatna priložnost za smučanje. Vogel se namreč nahaja v neposredni bližini Apartmajskih hišk ALPIK in številne smučarske proge so namenjene tako začetnicam kot izkušenim smučarkam.

Tiste, ki jim aktivni dopust ni najljubši, pa lahko svoje dneve preživijo tudi v Vodnem parku Bohinj. Namakanje v bazenu, savne in ostala razvajanja v vodnem parku, ki se nahaja v osrčju alpskega sveta, je za marsikoga najboljša ideja za materinski dan, kar jih je lahko.

Apartmajske hišice kot iz pravljice

Oddih v Bohinju je torej odlična ideja za materinski dan ali pa dan žena. Organizirate lahko oddih v dvoje ali pa s prijateljicami. Za pravljični kraj pa je treba poiskati še pravljično nastanitev. To lahko najdete v obliki Apartmajskih hišk ALPIK.

Apartmajske hiške ALPIK vas bodo prepričale z mešanico tradicionalnega alpskega sloga in pridihom modernosti. Ne glede na to, ali boste dopust preživeli v dvoje ali pa v skupini, vas hiške ne bodo razočarale. Iz vsakega apartmaja boste imeli čudovit pogled na zeleno okolico, hkrati pa je to odlično izhodišče za vse aktivnosti, ki jih Bohinj nudi. Poleg tega pa moderna oprema apartmajev seveda nudi vse nujno za brezskrbno preživljanje kratkega (pa tudi dolgega) oddiha.

Dodaten razlog, zakaj so Apartmajske hiške ALPIK odlična ideja za materinski dan in dan žena, pa so tudi posebne ugodnosti v mesecu marcu. Ravno zaradi obeh praznikov, ki sta namenjena ženskam in dekletom, je za njih v mesecu marcu bivanje v pravljičnih Apartmajskih hiškah ALPIK še bolj dostopno. Pišite nam za posebno ponudbo na e-mail alpik@alpik.com

Ne zamudite te priložnosti in s takim nepozabnim darilom razveselite vašo mamo, prijateljice ali boljšo polovico.

5/5 - (3)
Kontaktiraj nas na WhatsApp