fbpx

Odločite se za najem koče v Bohinju in doživite pravo gorsko pravljico

Odločili ste se obiskati prekrasno Deželo Zlatoroga in raziskati vse njene skrite in obljudene kotičke. Po čudovito preživetem dnevu v objemu neokrnjene narave pa si želite noč preživeti v pravi gorski koči, ki bo vaš oddih zapečatila z najlepšimi spomini. Pri ALPIK Chalets – Bohinj smo vam zato omogočili najem koče v Bohinju, ki bo izpolnila vse vaše želje in pričakovanja. Naš ponos – gorska koča Tisa, je prav gotovo tista, ki vam bo pričarala kar najlepša doživetja v naši alpski Deželi Zlatoroga.

V sožitju z naravo

Najem koče v Bohinju je odlična priložnost za vse tiste, ki ste željni prave gorske avanture in si želite na svojem zasluženem oddihu miru in zasebnosti. Ob poslušanju petja ptic in melodij vetra si boste lahko napolnili baterije in se domov vrnili kot prerojeni.

Ker pri podjetju ALPIK Chalets – Bohinj spoštujemo zakone narave, se tudi pri postavitvi naših namestitev držimo načela čim manjšega posega v okolje. Najem koče v Bohinju je zato prava odločitev za vse tiste, ki jim spoštljiv odnos do narave predstavlja način življenja. Tako je tudi naša brunarica Tisa narejena v skladu s spoštovanjem tradicije – pri njeni izgradnji smo uporabili visoko cenjen les, njen izgled pa je tipično alpski. Pohvalimo pa se lahko tudi s posebnim certifikatom Slovenia Green. Zahvaljujoč ekološko ozaveščenemu ravnanju in trajnosti je naša gorska koča namreč pridobila naziv Zelene nastanitve.

Ker pa se ob tem zavedamo tudi dejstva, da je s sodobnim načinom življenja prežet že čisto vsak trenutek našega bivanja, smo seveda nastanitev opremili z vsemi modernimi tehnološkimi in gospodinjskimi aparati. V brunarici tako na vas čakajo polno opremljena kuhinja, televizija z ravnim zaslonom, pralni stroj in seveda nepogrešljiv WiFi.

Doživite pravljico

Sanjska lesena gorska koča se nahaja v neposredni bližini smučarskega centra Vogel. Njena lokacija pa ni odlična le zaradi prečudovite narave, ki jo obdaja, in svežega zraka, ampak tudi zaradi odlične, strateške lege. Je namreč idealno izhodišče za različne dejavnosti na prostem – pohodništvo, smučanje in gorsko kolesarjenje. Sproščanje si lahko privoščite v nekaj kilometrih oddaljenem Vodnem parku & Wellnessa Bohinj, ki vas ne bosta pustila ravnodušne.

Romantično začinjen večer lahko nadaljujete na prostornem vrtu ali balkonu, kjer smo za vas pripravili tudi žar. Svoji boljši polovici, družini ali družbi lahko pripravite okusno večerjo, svetujemo pa vam, da poskusite tudi lokalne dobrote.

V sveže jutro se boste zbudili spočiti in vedri. Na balkonu vas bo pričakal vrhunski razgled na Ukanc, ob katerem boste onemeli in pozabili na skrbi napornega vsakdanjika. Najem koče v Bohinju – Chalet Tisa je zato prava izbira za vse popotnike, smučarje, pohodnike in večne romantike, ki ljubijo tradicionalni vonj lesa in svežega čistega zraka.

Enostavno rezervirajte svojo sanjsko kočo

Najem koče v Bohinju še nikoli ni bil tako hiter in enostaven. Ker si pri ALPIK Chalets – Bohinj prizadevamo za kar najboljšo uporabniško izkušnjo, smo se vključili v pomemben projekt E-poslovanje 2019-2022 – digitalizacija podjetja ALPIK. Tako smo najem koče v Bohinju kar najbolj optimizirali in našim gostom omogočili, da kar najhitreje pridejo v stik z nami.

Z le nekaj kliki na naši spletni strani boste rezervirali svojo pravljično brunarico na samem. Če si želite obilice miru in sproščanja, je najem koče v Bohinju idealna rešitev. Tradicionalna brunarica Tisa se namreč nahaja daleč stran od prometnih cest in drugih počitniških objektov, ki bi lahko motili brezskrbnost vaših počitnic. Prepričani pa smo, da našega gorskega ponosa ne boste obiskali le enkrat, ampak se boste vanj z veseljem še večkrat vrnili.

Želimo si, da bi z našo pomočjo ustvarili najlepše spomine. Najem koče v Bohinju je namreč odlična priložnost, da pobegnete daleč stran od mestnega vrveža. Sredi neokrnjene narave Dežele Zlatoroga se boste ponovno srečali s svojimi mislimi in se posvetili najdražjim. In, kar je najpomembnejše, – ponovno boste začutili notranji mir in harmonijo.

5/5 - (2)
Kontaktiraj nas na WhatsApp