fbpx

V objemu pristne narave se odmaknite od skrbi in stresa

Poletje je tako rekoč že pred vrati in topli dnevi nas vabijo, da zapustimo varna zavetja svojih domov ter se podamo na raziskovanje skritih kotičkov Slovenije. No, lahko greste tudi širše po svetu, a kdaj ste se nazadnje odpravili na izlet po prelepih koncih Slovenije? Slovenija ponuja obilo prelepih destinacij – raziskujete lahko prekmurske ravnice, lepote Štajerske, dolenjske vinorodne griče, znamenitosti Notranjske, obiščete lahko našo obalo ali pa goriške vinograde, ustavite se lahko tudi na Gorenjskem ali pa v najmanjši slovenski pokrajini, tj. na Koroškem.

Na vsakem koncu Slovenije je lepo, a danes vas bomo skušali navdušiti nad lepotami Bohinja in vam predlagali odlične hiške oz. apartmaje v osrčju Bohinja, kjer boste preživeli nepozaben oddih.

Zakaj v Bohinj?

Bohinj je prelep gorenjski biser, ki ga turisti vedno znova radi obiskujejo. Tam vas pričakajo neokrnjena narava, kjer se boste naužili svežega zraka, Bohinjsko jezero, v katerem se lahko osvežite, pa neštete pohodniške in kolesarske poti … Bohinj lahko obiščete v kateremkoli letnem času, saj vedno ponuja nekaj novega.

Nastanitve Alpik so odlično izhodišče za raziskovanje Bohinja. Pozimi lahko uživate ob pogledu na zmrznjeno Bohinjsko jezero (če so temperature dovolj nizke), poleti pa lahko tam lovite ribe ali se kopate. Vsi adrenalinski navdušenci boste poleti lahko uživali v raftingu, soteskanju, vožnji s kajaki in kanuji, ob lepem vremenu lahko poletite z jadralnim padalom ali pa plezate v naravnih skalah. Pozimi lahko smučate, bordate, tečete na smučeh, turno smučate, se sankate, drsate, ali pa se odločite za krpljanje, to je starodaven način hoje po snegu.

Dalje vam Bohinj ponuja tudi široko paleto kulinaričnih, kulturnih in drugih doživetij – udeležite se lahko sirarske delavnice, se odpravite do slapa Savica, degustirate šnopc, čokolado, uživate v dobrotah Bohinja, s konjskega sedla odkrivate skrite kotičke krajev, navdušili vas bodo tudi muzeji ter ostale kulturne in naravne znamenitosti.

Bohinj je torej odličen kraj za preživljanje oddiha, ki ponuja obilo doživetij tako za otroke kot tudi za odrasle – prepričani smo, da bo Bohinj navdušil prav vsakega, zato nikar ne odlašajte in že danes rezervirajte apartma ali pa prikupno hišico v Bohinju, ki bosta odlični izhodiščni točki za raziskovanje tega gorenjskega bisera.

Apartmajske hišKE ALPIK vas pričakujejo

Nastanitve Alpik zagotovo sodijo med lepše nastanitve, kjer lahko prenočujete. Ponujajo vam lično urejene hišice, pa tudi apartmaje, nad katerimi boste gotovo navdušeni. Nastanitve Alpik se nahajajo v naselju Ukanc, tj. na zahodni strani Bohinjskega jezera, ki je nekoliko oddaljen od mestnega središča, tako da je to idealna lokacija za družine in pare, ki si želijo preživeti miren in sproščujoč oddih sredi neokrnjene narave.

Tik ob našem vrtu teče reka Savica, ki prijetno žubori in tako ustvarja sproščujoče vzdušje. Zjutraj lahko na terasi ali balkonu popijete skodelico svoje najljubše kave in uživate ob ptičjem petju. Če boste imeli srečo, boste lahko uzrli tudi kakšno srno, ki bo prišla pogledat radovedne turiste.

Prenočišča Alpik bodo gotovo naredila pozitiven vtis na vas. Ponujamo vam sodobne, v alpskem slogu opremljene apartmaje s teraso ali balkonom, s katerega boste imeli prelep pogled na neokrnjeno naravo. Apartmaji vam ponujajo vse, kar potrebujete na oddihu – lično urejeno spalnico, dobro opremljeno kuhinjo z jedilnico, prostor s televizijo, lastno kopalnico, brezplačen toaletni pribor, brezplačen wi-fi na vseh površinah, poskrbeli bomo tudi za posteljnino in brisače. Na voljo je nekaj apartmajev za dve osebi, zato je to idealna lokacija za romantično razvajanje, prav tako pa bodo v naših nastanitvah uživale družine, saj imamo tudi nekaj apartmajev za 4–6 oseb.

Za dobrodošlico vam bomo pripravili brezplačno uživanje v bohinjskem siru, ob direktni rezervaciji na naši spletni strani pa vam bomo priznali še 10 % popusta. Če si želite še nekoliko več zasebnosti, sta vam na voljo hiška Zlatorog in koča Tisa, ki se nahajata čisto blizu Vogla. To je torej popolno prenočišče za popoln oddih – vse, kar morate prinesti seboj, je le nekaj oblek in dobra volja.

Bohinj je gorenjski biser, ki ponuja obilo turističnih znamenitosti, od Bohinjskega jezera, slapa Savice, Vogla, nešteto pohodniških in kolesarskih poti, da različnih kulinaričnih in kulturnih doživetij niti ne omenjamo. Za popoln oddih v tem prelepem gorenjskem koncu si rezervirajte apartma Alpik, ki je odlično izhodišče za raziskovanje Bohinja.

Apartmaji vas bodo prepričali s svojo sodobno opremljenostjo v alpskem slogu, navdušila vas bo neokrnjena narava okoli apartmajev, predvsem pa boste lahko uživali v miru in svežem zraku. Kaj še čakate – preverite našo spletno stran, rezervirajte apartma in naj se raziskovanje Bohinja začne!

5/5 - (2)
Kontaktiraj nas na WhatsApp