fbpx

Preživite božič in novo leto v Bohinju

Bliža se najbolj čaroben mesec v letu, ki nam postreže z družinsko obarvanimi prazniki – igrivim božičem in težko pričakovanim novim letom. Številne družine in družbe zato že načrtujejo, kje bi ju preživeli. Mi vas vabimo, da obiščete najbolj pravljično alpsko Deželo Zlatoroga – BOHINJ, kjer si boste lahko ustvarili naravnost nepozabne zgodbe. Novo leto v Bohinju vam namreč ponuja vse tisto, kar potrebujete za izpolnitev praznih strani v vaši knjigi doživetij – domačnost, udobje, sprostitev, vrhunsko kulinariko in zabavne dogodke. Zato obiščite obljudeno deželico ob vznožju čudovitih Julijskih Alp in zakorakajte v leto 2023 s toplino v srcu ter entuziazmom v duši.

Sneg, pravljica in prava alpska koča

Kdaj smo nazadnje imeli bel božič? Verjeli ali ne, v nižje ležečih krajih je bilo to že davnega leta 2011! Obisk Bohinja vam lahko postreže s snežno odejo, ki v sebi skriva prav poseben čar. Nič ni namreč lepšega kot druženje ob kaminu, kjer prasketa ogenj, in opazovanje nežnega plesa snežink. Vse to lahko doživite v gorski koči Alpik – Zlatorog, ki vam ponuja vse, kar potrebujete za prijetno in udobno bivanje.

Novo leto v Bohinju še nikoli ni bilo tako doživeto in romantično obarvano. Chalet Zlatorog bo božično pravljico pričaral dvema paroma ali družini, ki si želijo med prazniki nekoliko več miru in zasebnosti. Hiška s savno, kaminom in teraso se nahaja ob reki Savici, le streljaj stran od bohinjskega vodnega bisera. Je polno opremljena, obdaja pa jo velik vrt. Tu lahko preverite proste termine: Chalet Zlatorog.

Najdaljša noč v letu v objemu gora

V času novoletnih praznikov se v Bohinju odvije cela vrsta manjših prireditev, nedvomno pa so najbolj priljubljene silvestrovanje na prostem, Božičkova dežela, pohodi z baklami in praznične tržnice. Poleg tega lahko novo leto v Bohinju preživite tudi tako, da si privoščite kulinarična doživetja, pester zabavni program in seveda nepogrešljiv kozarček penine. Seznam prireditev si lahko ogledate na povezavi.

Dežela Zlatoroga – BOHINJ pa je raj tudi za športne navdušence – preizkusite se v novoletni smuki na smučišču Vogel ali pa se udeležite različnih aktivnosti na prostem. Presenečeni boste nad vsemi skrivnostmi, ki jih skriva zasnežena dežela u konc’ sveta. Preizkusite se v starodavnem načinu hoje po snegu – krpljanju ali pa se prepustite eleganci na drsalkah. Otrokom pa bo nasmeh na obraz zagotovo pričaralo sankanje ali drsanje Tisti najbolj zagrizeni se lahko odpravite v gore, ki pozimi ponujajo zavidljive lepote in doživetja – od turnega smučanja, teka na smučeh in vodenih SkiTourov.

Po naporni noči – okusen zajtrk in mehka postelja

Po dnevih, polnih doživetij, in naporni silvestrski noči pa si privoščite čas samo zase. Mir, domačnost in zasebnost vam bodo pričarale apartmajske hiške ALPIK, ki se kot čarobna vasica razprostirajo ob vznožju gora. Značilno gorsko arhitekturno podobo dopolnjujejo pametne in sodobno oblikovane rešitve, ki vam bodo še dodatno popestrile bivanje. Televizija, internet, moderna oprema in ostale rešitve bodo poskrbele, da se boste počutili kot doma.

Naj bo vaše novo leto v Bohinju polno in noro zabavno, dan po njem pa umirjen. Za vaše dobro počutje bodo poskrbela naša vrhunska ležišča in tradicionalni bohinjski zajtrk, ki vas bo napolnil z energijo, ki ste jo porabili za ples in zabavo dolgo v noč.

Si lahko drznemo trditi, da boste želeli pri nas ostati tudi kakšen dan več? Vljudno vabljeni v najlepšo gorsko pravljico!

5/5 - (5)
Kontaktiraj nas na WhatsApp