fbpx

Privat apartmaji Bohinj – privoščite si oddih v sožitju z naravo

V varnem zavetju mogočnih Julijskih Alp, v samem osrčju neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka, leži obljudena Dežela Zlatoroga. Zelena dolina in kot biser čisto alpsko Bohinjsko jezero imata na obiskovalce prav poseben čaroben vpliv. Okoliške planine in ponosno stoječa gorovja skrbno varujejo ta majhen košček nebes na Zemlji. Si tudi vi želite doživeti harmonično poezijo ptic in postati eno z naravo? Na vas že čakajo Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj (privat apartmaji Bohinj), kjer vas bodo sprejeli odprtih rok in vam pričarali nepozabno gorsko doživetje. Narava ima namreč svojo moč. Prepustite se ji in spoznali boste najlepšo melodijo, ki jo zaigra le sreče polno srce.

Pravljični privat apartmaji Bohinj

Idilična alpska hišica, izdelana v kombinaciji trdnega kamna in nežnega lesa, se sliši kot scenarij iz najbolj pravljične zgodbe. Naj vam povemo, da vaše sanje lahko postanejo resničnost – z nastanitvijo v prikupnih počitniških hiškah v Bohinju. Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj namreč svojim gostom nudijo obilico miru, prijetne domačnosti in še kako potrebne zasebnosti. V enem od sedmih apartmajev tik ob vznožju gora boste v trenutku pozabili na vsakodnevne skrbi in se prepustili magičnemu toku, ki veje v priljubljeni in obljudeni Zlatorogovi deželi.

Biti eno z naravo

Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj, ki se ponašajo z vrhunskimi privat apartmaji Bohinj, imajo jasno vizijo in točno določen cilj – kako človeku z današnjim, modernim načinom življenja približati naravo in vse njene lepote. Sodoben življenjski slog smo tako uspešno vpeli v tradicionalni alpski slog. Privat apartmaji Bohinj, ki jih nudijo Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj, se lahko pohvalijo z notranjo opremo najvišje kakovosti, ki gostom nudi nadvse prijetno bivanje, ki se v ničemer ne razlikuje od udobja, ki ga imajo doma. Spletna povezava, televizija in vsi gospodinjski aparati bodo poskrbeli za kar najvišjo kakovost vašega počitniškega bivanja.

Osrednje načelo, ki ga naši privat apartmaji Bohinj predstavljajo, pa je biti eno z okoljem. Kot glavni material, ki gradi naše Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj, je zato tradicionalen in visoko spoštovan les. Iz njega so izdelane tako same počitniške hišice kot notranja oprema. Tako smo dosegli, da ob vašem bivanju začutite nekakšen poseben alpski duh.

Ekologija v dobi digitalizacije

Apartmajske hiške ALPIK – Bohinj pa ne predstavljajo zgolj vrhunske nastanitve tik ob vodnem biseru Bohinja – Bohinjskem jezeru. Vsi naši privat apartmaji Bohinj namreč predstavljajo paradnega konja Dežele Zlatoroga, ki posega po najvišje zastavljenih ciljih – kako postati najboljši. Naše delovanje je zato strogo podvrženo dobrobiti narave in okolja, hkrati pa se trudimo, z optimizacijo in izboljšavami, storitev čim bolj približati uporabnikom, torej vam. Dva glavna izziva se tako dotikata energetike obnovljivih virov in digitalizacije ponudbe, ki maksimira uporabniško izkušnjo.

Zaposleni pri Apartmajskih hiškah ALPIK – Bohinj smo si zastavili dva pomembna projekta: Energetska sanacija dveh turističnih objektov ALPIK in E-poslovanje 2019-2022 – digitalizacija podjetja ALPIK. Da ne gre le za prazne obljube, pričajo rezultati, ki smo jih že dosegli. Naš glavni dokaz, da delamo prav, pa ste seveda vi, naši zadovoljni gosti.

Po poteh Dežele Zlatoroga

Apartmaji se navzven kar zlijejo z lokalnim okoljem, kar pa je tudi naš namen. Še vedno pa med obiskovalci Dežele Zlatoroga veljamo za daleč najbolje opremljene in estetsko dovršene apartmaje. Sodobno smo tako uspeli združiti s tradicionalnim in vam pričarati pravo osvežujočo alpsko zgodbo.

Da boste v kar največji meri izkoristili svoje bivanje v našem malem raju na Zemlji, pa se odpravite po poteh Dežele Zlatoroga. Številne priljubljene pohodne poti in izletniške točke, skriti kotički v objemu narave in ostali biseri Bohinja vas bodo navdušili in očarali.

S svojimi najmlajšimi se podajte na Zlatorogovo pravljično pot, obiščite prekrasno Biserno sipino in si spočijte oči ob pogledu na prostranost Bohinjskega jezera ali pa se ohladite ob zmajevem hudourniškem slapu Govic. Prepričani smo, da se boste zaljubili v čarobnost oddiha daleč stran od hrupnega mestnega vrveža in napornih vsakdanov. Zato zaprite oči, vdihnite svež gorski zrak in se prepustite vsem čarom našega prekrasnega Bohinja.

5/5 - (2)
Kontaktiraj nas na WhatsApp