fbpx

Čas za vaju – čaroben oddih v Deželi Zlatoroga

Dnevi so vse krajši, narava se pripravlja na svoj počitek in čas je, da se umirita tudi vidva ter se znova povežeta v skupnih trenutkih in doživetjih. Predstavljajta si idilično toplo zavetje v objemu narave, razvajanje in tople objeme po sproščujočem dnevu raznih doživetij. Prepričani smo, da je ravno tak oddih za pare tisto, kar vedno bolj povezuje in omogoča, da se zaljubljenci umaknejo hitremu tempu življenja ter se posvetijo tistemu, kar šteje največ – odnosu.

Vzemita si čas zase

Nikar naj ne bodo zmenki zgolj čudovit spomin na začetke vajine veze. Vsako vezo je potrebno negovati in kljub obilici drugih obveznosti si je nujno čas organizirati tako, da si tu in tam vzameta čas za oddih. V dvoje, brez otrok ali druge družbe.

Redni zmenki in povezovanje imajo ključno vlogo v razvoju in vzdrževanju trdnega in zdravega partnerskega odnosa. Oddih v dvoje partnerjema omogoča, da okrepita svojo čustveno vez, obudita strast in se poglobita v medsebojno razumevanje. Tako izboljšujeta svojo medsebojno komunikacijo, lažje rešujeta konflikte in ustvarjata dragocene spomine. Skupne izkušnje prav tako pomagajo zmanjševati stres, izboljšujejo razpoloženje in prispevajo k dinamičnemu ter živahnemu odnosu. V osrčju vsega tega je ideja, da sta povezovanje in skupno preživljanje časa bistvena za vzdrževanje zdravega, srečnega in dolgotrajnega odnosa. In trenutki, ko se lahko umaknemo od vsakodnevnega stresa, si privoščimo oddih v dvoje, obnovimo energijo ter krepimo povezanost, so preprosto neprecenljivi.

Vsega tega se dobro zavedamo tudi pri nas, zato smo za vse pare pripravili pravljično sprostitev za pare.

Povežita se v objemu čudovite narave

Naš paket za pare je idealen za vse, ki želite združiti ljubezen, doživetje in naravo. Ponujamo vam pravljični oddih v Deželi Zlatoroga – v čudovitem Bohinju. Tu se lahko prebudita ob svežem gorskem zraku, raziskujeta čudovito naravo, ki jo varuje Zlatorog, in se ponoči zazibata v sladke sanje v naših udobnih ter domačno opremljenih apartmajih.

Med bivanjem se lahko povzpneta do razglednih točk (Peč, Rudnica, Vogar, Vogel in Studor) in s ptičje perspektive skupaj občudujeta Bohinjsko jezero. Teh razgledov še dolgo ne bosta pozabila! Odpravita se lahko tudi do slapu Savice, ki vse obiskovalce navdušuje s svojo edinstveno energijo. Če se navdušujeta nad pohodništvom, lahko obiščeta planino Uskovnica in se odpravita na sprehod vse do planine Zajamniki.

Sproščen oddih v dvoje ob vsakem vremenu

In brez skrbi – oddih v dvoje bo popoln tudi v primeru dežja, saj so naše apartmajske hiške za primere slabega vremena opremljene tudi z dežniki in družabnimi igrami.

V čarobnem zimskem času se lahko odpravita na smučarske pustolovščine, uživata v kraljevski sprostitvi v Vodnem parku Bohinj ali pa preprosto preživita dan ob kaminu, medtem ko zunaj pada prvi sneg. Za tiste pare, ki uživajo v sproščenem vzdušju, priporočamo apartma s kaminom in savno – tako bo razvajanje res popolno.

Kraljevski zajtrk

Vsako jutro se lahko prebudita z okusom pravega bohinjskega zajtrka, pripravljenega z ljubeznijo in skrbnostjo. Izbirata lahko med mesnimi, ribjimi in vegetarijanskimi različicami, ki vama jih dostavimo naravnost pred vrata vajine nastanitve. Tako bosta dan začela z energijo in pripravljena na vse nove dogodivščine!

Udobno bivanje v alpskem slogu

V naših nastanitvah vaju bo prevzel občutek udobja in topline v prepoznavnem alpskem slogu z detajli, ki dodajajo čarobnost. Vse enote so popolnoma opremljene s kuhinjo, kopalnico, spalnim prostorom in zunanjim prostorom. Za tiste, ki iščete nekaj posebnega, so na voljo enote s kaminom in savno, pri čemer posebej izpostavljamo Chalet Studio Govic in Chalet Zlatorog.

Dragi pari, vzemite si čas zase in za svojo ljubljeno osebo. Pri nas imata priložnost za nepozaben oddih v dvoje, kjer lahko okrepita svojo vez in se razvajata v edinstvenem alpskem okolju. Ne odlašajta! Na povezavi “sladko spanje” si lahko ogledata vse, kar vam nudimo, in izbereta popolno nastanitev za vaju. Rezervacija je hitra in enostavna, če pa potrebujeta več informacij ali se težko odločita, pa smo vedno na razpolago. Pošljita nam povpraševanje ali vprašanje na alpik@alpik.com in z veseljem vama bomo pomagali. Vabljena v naše vrhunske apartmaje in koče, kjer vaju bomo z veseljem razvajali in poskrbeli za nepozaben oddih!

5/5 - (2)
Kontaktiraj nas na WhatsApp